Легкий, корисний салат.
Карпаччо можна приготувати самим, або використовувати замість нього відварене куряче філе.
Замість спаржі можна використовувати стручкову квасолю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат зі спаржею, брокколі і карпаччо. Інгредієнти
250 г спаржі (білої або зеленої)
200 г карпаччо
200 г помідорів
200 г брокколі
150 г зеленого салату
заправка:
5 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
1 зубчик часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 У спаржі відламати тверду частину стебла і викинути.
Крок 2 Спаржу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Брокколі розібрати на суцвіття.
Крок 4 Воду довести до кипіння, додати спаржу, варити близько 7-10 хвилин.
Крок 5 Брокколі опустити в киплячу воду, варити близько 5 хвилин.
Крок 6 Якщо суцвіття брокколі великі, нарізати їх.
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Карпаччо нарізати як можна тонше.
Крок 9 Готуємо заправку.
Змішати масло і оцет.
Крок 10 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 11 Посолити, поперчити.
Крок 12 Змішати спаржу, карпаччо, помідори, броколі та салат.
Крок 13 Додати заправку, перемішати.
Крок 14
Смачного!
Карпаччо можна приготувати самим, або використовувати замість нього відварене куряче філе.
Замість спаржі можна використовувати стручкову квасолю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат зі спаржею, брокколі і карпаччо. Інгредієнти
250 г спаржі (білої або зеленої)
200 г карпаччо
200 г помідорів
200 г брокколі
150 г зеленого салату
заправка:
5 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
1 зубчик часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 У спаржі відламати тверду частину стебла і викинути.
Крок 2 Спаржу нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Брокколі розібрати на суцвіття.
Крок 4 Воду довести до кипіння, додати спаржу, варити близько 7-10 хвилин.
Крок 5 Брокколі опустити в киплячу воду, варити близько 5 хвилин.
Крок 6 Якщо суцвіття брокколі великі, нарізати їх.
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Карпаччо нарізати як можна тонше.
Крок 9 Готуємо заправку.
Змішати масло і оцет.
Крок 10 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 11 Посолити, поперчити.
Крок 12 Змішати спаржу, карпаччо, помідори, броколі та салат.
Крок 13 Додати заправку, перемішати.
Крок 14
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий