Знову салат з фунчозой.
Ще один варіант приготування тут:
Салат виходить ситний, і з легкістю може замінити обід.
Замість бекону можна використовувати шинку (обсмажувати її не треба).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Фунчоза з беконом, помідорами і яєчними млинцями. Інгредієнти
100 г фунчози
150 г бекону
100 г помідорів чері або звичайних помідорів
2 яйця
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Бекон нарізати смужками.
Крок 2 Обсмажити на сковороді (без додавання олії).
Крок 3 Яйця, кожне окремо, збити.
Крок 4 Сковороду трохи змастити маслом, посмажити яєчний млинець з одного боку.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 6 Млинці остудити, нарізати соломкою.
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Зелень дрібно нарізати.
Крок 9 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 10 Потім промила в холодній воді.
За бажанням, її можна нарізати.
Крок 11 Змішати бекон, яєчні млинці, помідори, зелень, фунчозу.
Якщо необхідно, посолити, поперчити.
За бажанням, можна заправити салат олією, я цього не робила, тому після обсмажування бекон стає соковитим, цього вистачило, щоб салат не був сухим.
Смачного!
Ще один варіант приготування тут:
Салат виходить ситний, і з легкістю може замінити обід.
Замість бекону можна використовувати шинку (обсмажувати її не треба).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Фунчоза з беконом, помідорами і яєчними млинцями. Інгредієнти
100 г фунчози
150 г бекону
100 г помідорів чері або звичайних помідорів
2 яйця
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Бекон нарізати смужками.
Крок 2 Обсмажити на сковороді (без додавання олії).
Крок 3 Яйця, кожне окремо, збити.
Крок 4 Сковороду трохи змастити маслом, посмажити яєчний млинець з одного боку.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 6 Млинці остудити, нарізати соломкою.
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Зелень дрібно нарізати.
Крок 9 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 10 Потім промила в холодній воді.
За бажанням, її можна нарізати.
Крок 11 Змішати бекон, яєчні млинці, помідори, зелень, фунчозу.
Якщо необхідно, посолити, поперчити.
За бажанням, можна заправити салат олією, я цього не робила, тому після обсмажування бекон стає соковитим, цього вистачило, щоб салат не був сухим.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий