Інгредієнти
Салат з м'ясом, помідорами і яйцями. Інгредієнти
300 г філе яловичини
12 помідорів чері (або 3 звичайних)
8 перепелиних яєць (або 2 курячих)
листя зеленого салату
заправка:
5 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
1 ч.л. гірчиці
2 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Яловичину відварити до готовності.
Крок 2 Остудити, нарізати соломкою.
Крок 3 Перепелині яйця розрізати на дві частини (курячі на 3-4 частини).
Крок 4 Помідори черрі розрізати на дві частини (звичайні помідори - на 4-5 частин).
Крок 5 Готуємо заправку.
Змішати масло, оцет.
Крок 6 Додати гірчицю, перемішати.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Крок 9 Листя салату порвати руками.
Крок 10 Змішати листя салату і м'ясо.
Крок 11 Додати заправку, перемішати.
Крок 12 На тарілочку викласти листя салату і м'ясо.
Крок 13 І викласти помідори і яйця.
Крок 14 Якщо необхідно, трохи посолити.
Смачного!
Салат з м'ясом, помідорами і яйцями. Інгредієнти
300 г філе яловичини
12 помідорів чері (або 3 звичайних)
8 перепелиних яєць (або 2 курячих)
листя зеленого салату
заправка:
5 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
1 ч.л. гірчиці
2 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Яловичину відварити до готовності.
Крок 2 Остудити, нарізати соломкою.
Крок 3 Перепелині яйця розрізати на дві частини (курячі на 3-4 частини).
Крок 4 Помідори черрі розрізати на дві частини (звичайні помідори - на 4-5 частин).
Крок 5 Готуємо заправку.
Змішати масло, оцет.
Крок 6 Додати гірчицю, перемішати.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Крок 9 Листя салату порвати руками.
Крок 10 Змішати листя салату і м'ясо.
Крок 11 Додати заправку, перемішати.
Крок 12 На тарілочку викласти листя салату і м'ясо.
Крок 13 І викласти помідори і яйця.
Крок 14 Якщо необхідно, трохи посолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий