Навіть не знаю, в яку категорію віднести це блюдо - салати або другі страви.
Скоріше, це все-таки салат.
Яскравий, ситний, дуже смачний.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Замість фунчози можна використовувати спагетті, але в такому випадку, це вже буде не салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з баклажанами, фунчозой і яловичиною. Інгредієнти
300 г філе яловичини (вирізки)
250 г баклажанів
250 г помідорів
100 г фунчози
150 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Яловичину відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати баклажани.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Смажити до готовності (близько 15 хвилин).
Крок 9 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 12 Потім промила в холодній воді.
Крок 13 За бажанням, її можна нарізати.
Крок 14 Змішати фунчозу, яловичину, баклажани, помідори, зелень.
За бажанням, посолити і заправити олією.
Крок 15
Смачного!
Скоріше, це все-таки салат.
Яскравий, ситний, дуже смачний.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Замість фунчози можна використовувати спагетті, але в такому випадку, це вже буде не салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з баклажанами, фунчозой і яловичиною. Інгредієнти
300 г філе яловичини (вирізки)
250 г баклажанів
250 г помідорів
100 г фунчози
150 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Яловичину відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 5 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 6 Додати баклажани.
Крок 7 Посолити, поперчити.
Крок 8 Смажити до готовності (близько 15 хвилин).
Крок 9 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 12 Потім промила в холодній воді.
Крок 13 За бажанням, її можна нарізати.
Крок 14 Змішати фунчозу, яловичину, баклажани, помідори, зелень.
За бажанням, посолити і заправити олією.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий