Таким чином можна прикрасити абсолютно будь-який салат.
У рецепті використана запечена картопля, це додає особливий смак. Але, звичайно, картоплю можна просто відварити.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Великоднє яйце. Інгредієнти
250 г шинки (або м'яса, ковбаси)
300 г картоплі
5 яєць
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
150 г моркви
майонез
сіль
перець
рослинне масло
для прикраси:
різнокольоровий болгарський перець
зелень
Приготування
Крок 1 Картоплю помити, покласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до готовності (близько 40-50 хвилин).
Крок 2 Картопля остудити, почистити, натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 5 М'ясо нарізати невеликими кубиками.
Крок 6 Лук порей дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, обсмажити.
Крок 10 На тарілку викласти картоплю у формі яйця.
Посолити, поперчити, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти м'ясо.
Змастити майонезом.
Крок 12 На м'ясо викласти жовтки, трохи посолити.
Змастити майонезом.
Крок 13 На жовтки викласти цибулю з морквою, трохи змастити майонезом.
Крок 14 Зверху викласти білки.
З перцю вирізати фігурки, прикрасити ними салат.
Смачного!
У рецепті використана запечена картопля, це додає особливий смак. Але, звичайно, картоплю можна просто відварити.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Великоднє яйце. Інгредієнти
250 г шинки (або м'яса, ковбаси)
300 г картоплі
5 яєць
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
150 г моркви
майонез
сіль
перець
рослинне масло
для прикраси:
різнокольоровий болгарський перець
зелень
Приготування
Крок 1 Картоплю помити, покласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до готовності (близько 40-50 хвилин).
Крок 2 Картопля остудити, почистити, натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 5 М'ясо нарізати невеликими кубиками.
Крок 6 Лук порей дрібно нарізати.
Крок 7 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати моркву, обсмажити.
Крок 10 На тарілку викласти картоплю у формі яйця.
Посолити, поперчити, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти м'ясо.
Змастити майонезом.
Крок 12 На м'ясо викласти жовтки, трохи посолити.
Змастити майонезом.
Крок 13 На жовтки викласти цибулю з морквою, трохи змастити майонезом.
Крок 14 Зверху викласти білки.
З перцю вирізати фігурки, прикрасити ними салат.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий