Інгредієнти
Салат Хрусткий. Інгредієнти
200 г білого батона
250 г курячого філе
150 г сиру
300 г огірків
150 г цибулі
1 пучок зеленого салату
заправка:
4 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
1 ст.л. оцту 6%
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Розібрати філе на волокна.
Крок 3 Батон нарізати кубиками.
Крок 4 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 5 Огірки нарізати соломкою.
Крок 6 Цибулю нарізати півкільцями.
Якщо Ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Зробити заправку.
Для цього змішати рослинне масло, оцет, сіль, перець, видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 9 Салат порвати руками.
Крок 10 Додати огірки, цибуля, філе, сир, заправку і сухарики.
Рекомендую сухарики додавати перед подачею на стіл, для того, щоб вони залишалися хрусткими.
Смачного!
Салат Хрусткий. Інгредієнти
200 г білого батона
250 г курячого філе
150 г сиру
300 г огірків
150 г цибулі
1 пучок зеленого салату
заправка:
4 ст.л. рослинного масла
3 зубчики часнику
1 ст.л. оцту 6%
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Розібрати філе на волокна.
Крок 3 Батон нарізати кубиками.
Крок 4 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 5 Огірки нарізати соломкою.
Крок 6 Цибулю нарізати півкільцями.
Якщо Ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Зробити заправку.
Для цього змішати рослинне масло, оцет, сіль, перець, видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 9 Салат порвати руками.
Крок 10 Додати огірки, цибуля, філе, сир, заправку і сухарики.
Рекомендую сухарики додавати перед подачею на стіл, для того, щоб вони залишалися хрусткими.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий