Головна родзинка салату - хрусткі, ароматні сухарики.
Також раджу використовувати саме Пармезан, він надає пікантну, цікаву нотку.
Я салат нічим не заправляла, але, за бажанням, можна заправити олією.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з ароматними сухариками, беконом і пармезаном. Інгредієнти
100 г батона
50 мл рослинного масла
2 зубчики часнику
сік половини лимона
1 ст.л. сушених трав
200 г бекону
листя зеленого салату
100 г пармезану
15-20 черрі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Змішати масло і лимонний сік.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Додати сушені трави, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 4 Батон нарвати на невеликі шматочки.
Крок 5 Викласти шматочки батона у форму для запікання, перемішати з маслом з часником і травами.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати до золотистого кольору (близько 25 хвилин).
Крок 6 Бекон нарізати соломкою.
Крок 7 Обсмажити бекон на сковороді (масло не додавати).
Крок 8 Пармезан нарізати ножем або натерти на тертці.
Крок 9 Черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати невеликими шматочками).
Крок 10 Зелений салат порвати руками.
Крок 11 Додати черрі, бекон, Пармезан, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею на стіл, щоб вони залишалися хрусткими).
Якщо необхідно, салат посолити.
Смачного!
Також раджу використовувати саме Пармезан, він надає пікантну, цікаву нотку.
Я салат нічим не заправляла, але, за бажанням, можна заправити олією.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з ароматними сухариками, беконом і пармезаном. Інгредієнти
100 г батона
50 мл рослинного масла
2 зубчики часнику
сік половини лимона
1 ст.л. сушених трав
200 г бекону
листя зеленого салату
100 г пармезану
15-20 черрі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Змішати масло і лимонний сік.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Додати сушені трави, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 4 Батон нарвати на невеликі шматочки.
Крок 5 Викласти шматочки батона у форму для запікання, перемішати з маслом з часником і травами.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати до золотистого кольору (близько 25 хвилин).
Крок 6 Бекон нарізати соломкою.
Крок 7 Обсмажити бекон на сковороді (масло не додавати).
Крок 8 Пармезан нарізати ножем або натерти на тертці.
Крок 9 Черрі розрізати на 2 частини (звичайні помідори нарізати невеликими шматочками).
Крок 10 Зелений салат порвати руками.
Крок 11 Додати черрі, бекон, Пармезан, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею на стіл, щоб вони залишалися хрусткими).
Якщо необхідно, салат посолити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий