Інгредієнти
Салат Ніч. Інгредієнти
300 г яловичої печінки
250 г картоплі
200 г огірків
100 г цибулі
3 яйця
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Печінка відварити до готовності (варити близько 20-30 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити до готовності.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю сполоснути в холодній воді (це робиться для того, щоб він не гірчить).
Крок 5 Печінка нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 7 Огірок нарізати соломкою.
Крок 8 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 9 Змішати огірок, картопля, яйця, цибуля, печінка.
Посолити за смаком.
Крок 10 Заправити майонезом.
Смачного!
Салат Ніч. Інгредієнти
300 г яловичої печінки
250 г картоплі
200 г огірків
100 г цибулі
3 яйця
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Печінка відварити до готовності (варити близько 20-30 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити до готовності.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю сполоснути в холодній воді (це робиться для того, щоб він не гірчить).
Крок 5 Печінка нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 7 Огірок нарізати соломкою.
Крок 8 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 9 Змішати огірок, картопля, яйця, цибуля, печінка.
Посолити за смаком.
Крок 10 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий