Інгредієнти
Салат з корейською морквою і печінкою. Інгредієнти
500 г печінки (яловичої)
300 г корейської моркви
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Сиру печінку очистити від плівочок, дрібно нарізати.
Крок 3 Морква нарізати соломкою 2-3 см.
Крок 4 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 5 Додати печінку, посолити, смажити до готовності (близько 5-7 хвилин).
Дати охолонути.
Крок 6 Змішати печінку і моркву.
Крок 7 Заправити майонезом.
Смачного!
Салат з корейською морквою і печінкою. Інгредієнти
500 г печінки (яловичої)
300 г корейської моркви
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Сиру печінку очистити від плівочок, дрібно нарізати.
Крок 3 Морква нарізати соломкою 2-3 см.
Крок 4 Обсмажити цибулю на рослинній олії.
Крок 5 Додати печінку, посолити, смажити до готовності (близько 5-7 хвилин).
Дати охолонути.
Крок 6 Змішати печінку і моркву.
Крок 7 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий