Рецептом цього салату зі мною поділилася подруга.
Салатик був без назви, але спробувавши його, назва народилося відразу, однозначно - «Восторг»!
Чорнослив привносить пікантну нотку, горішки - аромат. Млинці в салатах це завжди цікаво. Часто гості не можуть зрозуміти, що ж це таке, але всім без винятку подобається.
Загалом, сподіваюся, вам салат сподобається також, як і нам.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Восторг. Інгредієнти
500 г стегенець
6 яєць
70-80 г волоських горіхів
100 г чорносливу (без кісточок)
2-3 зубчики часнику
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Стегенця відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 М'ясо відділити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Збити яйце, трохи посолити.
Крок 4 Вилити на гарячу сковороду, змащену маслом.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Посмажити таким чином 6 млинчиків.
Остудити.
Крок 6 Млинці нарізати соломкою.
Крок 7 Чорнослив вимити, якщо він не дуже м'який, замочити його в теплій воді на 30 хвилин.
Потім воду злити, чорнослив дрібно нарізати.
Крок 8 Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати.
Крок 9 Змішати млинці, куряче м'ясо, чорнослив, горіхи.
Трохи посолити.
Крок 10 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 11 Заправити майонезом.
Крок 12
Смачного!
Салатик був без назви, але спробувавши його, назва народилося відразу, однозначно - «Восторг»!
Чорнослив привносить пікантну нотку, горішки - аромат. Млинці в салатах це завжди цікаво. Часто гості не можуть зрозуміти, що ж це таке, але всім без винятку подобається.
Загалом, сподіваюся, вам салат сподобається також, як і нам.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Восторг. Інгредієнти
500 г стегенець
6 яєць
70-80 г волоських горіхів
100 г чорносливу (без кісточок)
2-3 зубчики часнику
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Стегенця відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 М'ясо відділити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Збити яйце, трохи посолити.
Крок 4 Вилити на гарячу сковороду, змащену маслом.
Смажити до золотистого кольору.
Крок 5 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Посмажити таким чином 6 млинчиків.
Остудити.
Крок 6 Млинці нарізати соломкою.
Крок 7 Чорнослив вимити, якщо він не дуже м'який, замочити його в теплій воді на 30 хвилин.
Потім воду злити, чорнослив дрібно нарізати.
Крок 8 Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати.
Крок 9 Змішати млинці, куряче м'ясо, чорнослив, горіхи.
Трохи посолити.
Крок 10 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 11 Заправити майонезом.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий