Інгредієнти
Салат з селерою, яблуком і курячим філе. Інгредієнти
300 г курячого філе (або філе індички)
200 г стебел селери
200 г яблук
200 г болгарського перцю
200 г помідорів
150 г цибулі
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин, потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Селера нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 Помідор нарізати кубиками.
Крок 8 Яблуко почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Можна збризнути лимонним соком.
Крок 9 Змішати філе, селера, перець, помідор, цибуля, яблуко.
Трохи посолити.
Крок 10 Заправити майонезом.
Смачного!
Салат з селерою, яблуком і курячим філе. Інгредієнти
300 г курячого філе (або філе індички)
200 г стебел селери
200 г яблук
200 г болгарського перцю
200 г помідорів
150 г цибулі
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити цибулю окропом, залишити на 10 хвилин, потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Селера нарізати кубиками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 7 Помідор нарізати кубиками.
Крок 8 Яблуко почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Можна збризнути лимонним соком.
Крок 9 Змішати філе, селера, перець, помідор, цибуля, яблуко.
Трохи посолити.
Крок 10 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий