Якщо ви любите авокадо, вам цей салат припаде до душі.
Головне, використовувати стигле авокадо.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з авокадо, курячим філе і фетою. Інгредієнти
1 авокадо (300 г)
300 г огірків
250 г курячого філе
200 г фети (або бринзи)
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
листя зеленого салату
заправка:
3 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Лук порей нарізати півкільцями.
Якщо ви використовуєте ріпчасту цибулю, його треба дрібно нарізати, залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 4 Огірки нарізати кубиками.
Крок 5 Фету нарізати кубиками.
Крок 6 Авокадо почистити, видалити кісточку, м'якоть нарізати кубиками.
Крок 7 Для заправки змішати масло, оцет, додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити (солити треба зовсім небагато), поперчити.
Крок 8 Салат порвати руками.
Крок 9 Додати філе, огірки, авокадо, цибулю.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Крок 11 Додати фету, акуратно перемішати.
Смачного!
Головне, використовувати стигле авокадо.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат з авокадо, курячим філе і фетою. Інгредієнти
1 авокадо (300 г)
300 г огірків
250 г курячого філе
200 г фети (або бринзи)
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
листя зеленого салату
заправка:
3 ст.л. рослинного масла
1 ст.л. оцту 6%
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Лук порей нарізати півкільцями.
Якщо ви використовуєте ріпчасту цибулю, його треба дрібно нарізати, залити окропом, залишити на 10 хвилин, потім промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 4 Огірки нарізати кубиками.
Крок 5 Фету нарізати кубиками.
Крок 6 Авокадо почистити, видалити кісточку, м'якоть нарізати кубиками.
Крок 7 Для заправки змішати масло, оцет, додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити (солити треба зовсім небагато), поперчити.
Крок 8 Салат порвати руками.
Крок 9 Додати філе, огірки, авокадо, цибулю.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Крок 11 Додати фету, акуратно перемішати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий