Смачний, ситний, корисний салат.
Замість помідорів чері і перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця.
Їх треба нарізати кубиками і змішати з іншими інгредієнтами.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.
Інгредієнти
Салат з печінкою, маринованими огірками та сиром. Інгредієнти
300 г яловичої печінки (або курячої)
150 г сиру
150 г маринованих огірків
помідори черрі
перепелині яйця
сметана (або майонез)
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Печінка відварити до готовності (варити близько 25-30 хвилин після закипання).
Крок 2 Остудити, нарізати кубиками.
Крок 3 Огірки нарізати кубиками.
Крок 4 Сир нарізати кубиками.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати печінку, огірки, сир, зелень.
Трохи посолити, поперчити.
Крок 7 Заправити сметаною (або майонезом).
При подачі викласти розрізані на дві частини черрі і перепелині яйця.
Смачного!
Замість помідорів чері і перепелиних яєць можна використовувати звичайні помідори і курячі яйця.
Їх треба нарізати кубиками і змішати з іншими інгредієнтами.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.
Інгредієнти
Салат з печінкою, маринованими огірками та сиром. Інгредієнти
300 г яловичої печінки (або курячої)
150 г сиру
150 г маринованих огірків
помідори черрі
перепелині яйця
сметана (або майонез)
зелень за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Печінка відварити до готовності (варити близько 25-30 хвилин після закипання).
Крок 2 Остудити, нарізати кубиками.
Крок 3 Огірки нарізати кубиками.
Крок 4 Сир нарізати кубиками.
Крок 5 Зелень дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати печінку, огірки, сир, зелень.
Трохи посолити, поперчити.
Крок 7 Заправити сметаною (або майонезом).
При подачі викласти розрізані на дві частини черрі і перепелині яйця.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий