Замість сьомги або форелі можна спробувати використовувати горбушу.
Замість свіжої риби можна використовувати малосольну (запікати її, звичайно ж, не треба).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Салат із запеченою сьомгою та овочами. Інгредієнти
300 г філе сьомги або форелі (свіжої)
250 г помідорів
150 г огірків
листя зеленого салату
заправка:
4 ст.л. рослинного масла
2 ст.л. соєвого соусу
4 ст.л. соку лайма і чи лимона
3 зубчики часнику
3 ст.л. кунжуту
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сьомгу покласти у форму для запікання.
Крок 2 Трохи посолити, поперчити.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікати протягом 15-20 хвилин.
Дуже важливо не пересушити рибу. Як тільки філе почне світлішати - перевірте рибу на готовність.
Крок 3 Готове філе остудити, і розібрати на невеликі шматочки.
Крок 4 Помідори черрі розрізати на 2-4 частини, звичайні помідори нарізати невеликими кубиками.
Крок 5 Огірок нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Зробити заправку.
Змішати масло, соус, сік, кунжут.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Зелений салат порвати руками.
Крок 9 Додати рибу, помідори, огірки.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Смачного!
Замість свіжої риби можна використовувати малосольну (запікати її, звичайно ж, не треба).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Салат із запеченою сьомгою та овочами. Інгредієнти
300 г філе сьомги або форелі (свіжої)
250 г помідорів
150 г огірків
листя зеленого салату
заправка:
4 ст.л. рослинного масла
2 ст.л. соєвого соусу
4 ст.л. соку лайма і чи лимона
3 зубчики часнику
3 ст.л. кунжуту
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сьомгу покласти у форму для запікання.
Крок 2 Трохи посолити, поперчити.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Запікати протягом 15-20 хвилин.
Дуже важливо не пересушити рибу. Як тільки філе почне світлішати - перевірте рибу на готовність.
Крок 3 Готове філе остудити, і розібрати на невеликі шматочки.
Крок 4 Помідори черрі розрізати на 2-4 частини, звичайні помідори нарізати невеликими кубиками.
Крок 5 Огірок нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Зробити заправку.
Змішати масло, соус, сік, кунжут.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Зелений салат порвати руками.
Крок 9 Додати рибу, помідори, огірки.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий