Замість стручкової квасолі можна використовувати брокколі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з тунцем і стручковою квасолею. Інгредієнти
200 г консервованого тунця (або горбуші)
200 г стручкової квасолі
8-10 перепелиних яєць (або 2-3 курячих)
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасоля опустити в гарячу воду, варити 10 хвилин.
Крок 2 Зелень дрібно покришити.
Крок 3 Перепелині яйця розрізати на 2 частини (курячі на 4-6 частин).
Крок 4 Змішати квасолю, тунця (рідина злити), зелень. Трохи посолити, поперчити.
Заправити рослинним маслом.
При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з тунцем і стручковою квасолею. Інгредієнти
200 г консервованого тунця (або горбуші)
200 г стручкової квасолі
8-10 перепелиних яєць (або 2-3 курячих)
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасоля опустити в гарячу воду, варити 10 хвилин.
Крок 2 Зелень дрібно покришити.
Крок 3 Перепелині яйця розрізати на 2 частини (курячі на 4-6 частин).
Крок 4 Змішати квасолю, тунця (рідина злити), зелень. Трохи посолити, поперчити.
Заправити рослинним маслом.
При подачі в центр тарілочки викласти салат, по краях викласти яйця.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий