Смачний, ситний, але легкий салат.
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Моцарелу раджу нічим не замінювати, вона надає цікавий смак салату.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з баклажанами, помідорами і моцарелою. Інгредієнти
250 г баклажанів
100 г моцарели
150 г помідорів
150 г зеленого салату
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
заправка:
3 ст.л. рослинного масла
2 ч.л. гірчиці
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати баклажани, смажити близько 10 хвилин.
Крок 5 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Моцарелу нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Готуємо заправку.
Змішати масло і гірчицю.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Крок 9 Змішати баклажани, помідори, моцарелу, салат.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Крок 11
Смачного!
Замість баклажанів можна використовувати гриби.
Моцарелу раджу нічим не замінювати, вона надає цікавий смак салату.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з баклажанами, помідорами і моцарелою. Інгредієнти
250 г баклажанів
100 г моцарели
150 г помідорів
150 г зеленого салату
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
заправка:
3 ст.л. рослинного масла
2 ч.л. гірчиці
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 2 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати баклажани, смажити близько 10 хвилин.
Крок 5 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Моцарелу нарізати невеликими шматочками.
Крок 7 Готуємо заправку.
Змішати масло і гірчицю.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Крок 9 Змішати баклажани, помідори, моцарелу, салат.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий