Фунчоза - це вермішель з бобової борошна.
Купити її можна у відділах, де продається все для китайської кухні (у великих супермаркетах або на ринку).
Замінити її нічим не можна.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Фунчоза з овочами і курячим філе. Інгредієнти
100 г фунчози
200 г курячого філе (або філе індички)
150 г моркви
150 г болгарського перцю
150 г огірків
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
зелена цибуля
1 ч.л. меленого коріандру (за бажанням)
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Філе нарізати соломкою.
Крок 3 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Огірки нарізати тонкою соломкою.
Крок 6 Зелену цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати філе, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 9 Додати моркву.
Крок 10 Слідом додати перець, смажити 3-4 хвилини.
Крок 11 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 12 Потім промила в холодній воді.
За бажанням, її можна нарізати.
Крок 13 Змішати фунчозу, огірки, цибуля, філе з морквою і перцем.
Посолити, поперчити.
За бажанням, додати коріандр.
Бажано, дати салату настоятися протягом години.
Смачного!
Купити її можна у відділах, де продається все для китайської кухні (у великих супермаркетах або на ринку).
Замінити її нічим не можна.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Фунчоза з овочами і курячим філе. Інгредієнти
100 г фунчози
200 г курячого філе (або філе індички)
150 г моркви
150 г болгарського перцю
150 г огірків
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
зелена цибуля
1 ч.л. меленого коріандру (за бажанням)
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Філе нарізати соломкою.
Крок 3 Морква нашаткувати соломкою.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 5 Огірки нарізати тонкою соломкою.
Крок 6 Зелену цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати філе, смажити протягом 10 хвилин.
Крок 9 Додати моркву.
Крок 10 Слідом додати перець, смажити 3-4 хвилини.
Крок 11 Фунчозу приготувати так, як написано на упаковці.
Я її залила на 5 хвилин окропом.
Крок 12 Потім промила в холодній воді.
За бажанням, її можна нарізати.
Крок 13 Змішати фунчозу, огірки, цибуля, філе з морквою і перцем.
Посолити, поперчити.
За бажанням, додати коріандр.
Бажано, дати салату настоятися протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий