Легкий корисний салат.
Якщо родзинки твердий, його треба замочити в гарячій воді.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з капустою, яблуком і родзинками. Інгредієнти
200 г капусти (червонокачанної або білокачанної)
150 г родзинок без кісточок
150 г моркви
200 г яблук
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Капусту нашаткувати соломкою.
Крок 2 Моркву натерти соломкою.
Крок 3 У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 4 Змішати капусту, ізюм, яблуко, моркву.
Крок 5 Заправити рослинним маслом.
Смачного!
Якщо родзинки твердий, його треба замочити в гарячій воді.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з капустою, яблуком і родзинками. Інгредієнти
200 г капусти (червонокачанної або білокачанної)
150 г родзинок без кісточок
150 г моркви
200 г яблук
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Капусту нашаткувати соломкою.
Крок 2 Моркву натерти соломкою.
Крок 3 У яблука видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 4 Змішати капусту, ізюм, яблуко, моркву.
Крок 5 Заправити рослинним маслом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий