Інгредієнти
Салат з тунцем і сухариками. Інгредієнти
300 г консервованого тунця
200 г батона
3 яйця
150 г моркви
100 г цибулі
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 3 Батон нарізати кубиками.
Крок 4 Обсмажити батон на олії до золотистого кольору.
Крок 5 Морква (сиру) натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Яйця натерти на крупній тертці.
Крок 7 З риби злити масло, розім'яти її виделкою.
Крок 8 Змішати сухарики, цибулю, яйця, морква, рибу, посолити за смаком.
Крок 9 Заправити майонезом.
Смачного!
Салат з тунцем і сухариками. Інгредієнти
300 г консервованого тунця
200 г батона
3 яйця
150 г моркви
100 г цибулі
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 3 Батон нарізати кубиками.
Крок 4 Обсмажити батон на олії до золотистого кольору.
Крок 5 Морква (сиру) натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Яйця натерти на крупній тертці.
Крок 7 З риби злити масло, розім'яти її виделкою.
Крок 8 Змішати сухарики, цибулю, яйця, морква, рибу, посолити за смаком.
Крок 9 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий