Смачний ситний салат.
Замість консервованої квасолі можна використовувати відварну.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.
Інгредієнти
Салат з квасолею, яловичиною і сухариками. Інгредієнти
300 г консервованої квасолі
400 г філе яловичини
200 г огірків
150 г батона
3 зубчики часнику
5 ст.л. рослинного масла
майонез
сіль
Приготування
Крок 1 М'ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Крок 2 Готове м'ясо остудити, нарізати кубиками.
Крок 3 Огірки нарізати соломкою.
Крок 4 У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 5 Батон нарізати кубиками.
Крок 6 Обсмажити батон на маслі з часником до золотистого кольору.
Крок 7 Змішати квасолю (рідина злити), м'ясо, огірки, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею, щоб вони залишалися хрусткими).
Посолити.
Крок 8 Заправити майонезом.
Смачного!
Замість консервованої квасолі можна використовувати відварну.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-9 порцій.
Інгредієнти
Салат з квасолею, яловичиною і сухариками. Інгредієнти
300 г консервованої квасолі
400 г філе яловичини
200 г огірків
150 г батона
3 зубчики часнику
5 ст.л. рослинного масла
майонез
сіль
Приготування
Крок 1 М'ясо відварити до готовності (варити близько 40 хвилин після закипання).
Крок 2 Готове м'ясо остудити, нарізати кубиками.
Крок 3 Огірки нарізати соломкою.
Крок 4 У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 5 Батон нарізати кубиками.
Крок 6 Обсмажити батон на маслі з часником до золотистого кольору.
Крок 7 Змішати квасолю (рідина злити), м'ясо, огірки, сухарики (сухарики рекомендую додавати перед подачею, щоб вони залишалися хрусткими).
Посолити.
Крок 8 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий