Таким чином можна прикрасити будь-який салат.
Інгредієнти
Салат Бичок. Інгредієнти
200 г курячого філе
300 г картоплі
4 яйця
1 баночка зеленого горошку (340 г)
майонез (або сметана)
сіль
для прикраси:
ковбаса
сир
маслини
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити 20-25 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити до готовності (точне часом не підкажу).
Крок 3 Філе дрібно нарізати.
Крок 4 Картоплю почистити, натерти на середній тертці.
Крок 5 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 7 На блюдо викласти філе у вигляді бичачої голови, посолити.
Змастити майонезом.
Майонез можна покласти в пакетик, у пакетика відрізати куточок і поливати шари.
Крок 8 На філе викласти горошок (воду злити), змазати майонезом.
Крок 9 На горошок викласти жовтки, змастити майонезом.
Крок 10 На жовтки викласти картоплю, посолити, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти білки.
Крок 12 З ковбаси вирізати вуха і ніс, з сиру - роги.
Очі, вії, ніздрі - з маслин.
Повторюся - таким чином можна прикрасити будь-який салат. Я привела лише приклад.
Смачного!
Інгредієнти
Салат Бичок. Інгредієнти
200 г курячого філе
300 г картоплі
4 яйця
1 баночка зеленого горошку (340 г)
майонез (або сметана)
сіль
для прикраси:
ковбаса
сир
маслини
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити 20-25 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити до готовності (точне часом не підкажу).
Крок 3 Філе дрібно нарізати.
Крок 4 Картоплю почистити, натерти на середній тертці.
Крок 5 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 7 На блюдо викласти філе у вигляді бичачої голови, посолити.
Змастити майонезом.
Майонез можна покласти в пакетик, у пакетика відрізати куточок і поливати шари.
Крок 8 На філе викласти горошок (воду злити), змазати майонезом.
Крок 9 На горошок викласти жовтки, змастити майонезом.
Крок 10 На жовтки викласти картоплю, посолити, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти білки.
Крок 12 З ковбаси вирізати вуха і ніс, з сиру - роги.
Очі, вії, ніздрі - з маслин.
Повторюся - таким чином можна прикрасити будь-який салат. Я привела лише приклад.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий