Інгредієнти
Салат з курячим філе, огірками і горіхами. Інгредієнти
200 г курячого філе
200 г огірків
200 г яблук
50 г волоських горіхів
пекінська капуста або зелений салат
лимон
2-3 зубчики часнику
4-5 ст.л. рослинного масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Огірок нарізати кубиками.
Крок 4 Капусту нарізати (салат порвати руками).
Крок 5 Яблуко почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 6 Горіхи подрібнити.
Крок 7 Зробити заправку.
Для цього в рослинне масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 8 Додати сік половини лимона, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 9 Змішати салат (капусту), філе, огірок, яблуко, горіхи.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Смачного!
Салат з курячим філе, огірками і горіхами. Інгредієнти
200 г курячого філе
200 г огірків
200 г яблук
50 г волоських горіхів
пекінська капуста або зелений салат
лимон
2-3 зубчики часнику
4-5 ст.л. рослинного масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Огірок нарізати кубиками.
Крок 4 Капусту нарізати (салат порвати руками).
Крок 5 Яблуко почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Крок 6 Горіхи подрібнити.
Крок 7 Зробити заправку.
Для цього в рослинне масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 8 Додати сік половини лимона, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 9 Змішати салат (капусту), філе, огірок, яблуко, горіхи.
Крок 10 Додати заправку, перемішати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий