Рецепт цього салату прислала Наталія з Одеси. Салат вийшов дуже смачним! Наталя, велике Вам спасибі!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Салат Калейдоскоп. Інгредієнти
300 г буряка
250 г моркви
300 г картоплі
150-200 г капусти
150-200 г філе свинини
1 гранат
зелень
майонез
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо дрібно нарізати кубиками.
Крок 2 Посмажити м'ясо на олії до готовності (смажити близько 20-25 хвилин).
Посолити.
Крок 3 Картопля дрібно нарізати кубиками.
Крок 4 Посмажити картоплю на рослинній олії до готовності (смажити близько 15-20 хвилин).
Посолити.
Крок 5 Капусту дрібно нашаткувати.
Крок 6 Сиру моркву натерти на середній тертці.
Крок 7 Сирий буряк натерти на середній тертці.
Крок 8 Зелень дрібно нарізати.
Крок 9 Гранат почистити, зерна відокремити.
Розкласти на блюді по колу: морква, зелень, м'ясо, буряк, картоплю, капусту.
У центр викласти зерна граната.
Вже на столі додати майонез, перемішати.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Салат Калейдоскоп. Інгредієнти
300 г буряка
250 г моркви
300 г картоплі
150-200 г капусти
150-200 г філе свинини
1 гранат
зелень
майонез
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо дрібно нарізати кубиками.
Крок 2 Посмажити м'ясо на олії до готовності (смажити близько 20-25 хвилин).
Посолити.
Крок 3 Картопля дрібно нарізати кубиками.
Крок 4 Посмажити картоплю на рослинній олії до готовності (смажити близько 15-20 хвилин).
Посолити.
Крок 5 Капусту дрібно нашаткувати.
Крок 6 Сиру моркву натерти на середній тертці.
Крок 7 Сирий буряк натерти на середній тертці.
Крок 8 Зелень дрібно нарізати.
Крок 9 Гранат почистити, зерна відокремити.
Розкласти на блюді по колу: морква, зелень, м'ясо, буряк, картоплю, капусту.
У центр викласти зерна граната.
Вже на столі додати майонез, перемішати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий