Ситний, святковий салат.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички або яловичини.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з кукурудзою та грибами. Інгредієнти
1 баночка кукурудзи (380 г)
300 г грибів
100 г цибулі
150 г моркви
300 г курячого філе
2 яйця
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно покришити.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Гриби почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 8 Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 10 хвилин).
Остудити.
Крок 9 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 10 Змішати гриби з цибулею і морквою, яйця, філе, кукурудзу (воду злити), трохи посолити.
Крок 11 Заправити майонезом.
Смачного!
Замість курячого філе можна використовувати філе індички або яловичини.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Салат з кукурудзою та грибами. Інгредієнти
1 баночка кукурудзи (380 г)
300 г грибів
100 г цибулі
150 г моркви
300 г курячого філе
2 яйця
сіль
майонез
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно покришити.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Гриби почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати моркву, злегка обсмажити.
Крок 8 Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 10 хвилин).
Остудити.
Крок 9 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 10 Змішати гриби з цибулею і морквою, яйця, філе, кукурудзу (воду злити), трохи посолити.
Крок 11 Заправити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий