Такий салат прикрасить будь-який стіл.
Якщо ви готуєте салат на дитяче свято, замість майонезу краще використовувати сметану.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Черепаха. Інгредієнти
200 г курячого філе
4 яйця
250 г яблук
150 г цибулі
100 г сиру
100 г волоських горіхів
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Яблуко натерти на тертці.
Крок 9 Волоські горіхи подрібнити.
Кілька горішок залишити цілими.
Крок 10 На плоске блюдо викласти білки у формі овалу, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 11 На білки викласти філе, розрівняти, змастити майонезом.
Крок 12 На філе викласти цибулю.
Крок 13 На цибулю викласти яблуко, змастити майонезом.
Крок 14 Столову ложку тертого сиру відкласти, решті сир викласти на яблуко, змастити майонезом.
Крок 15 На сир викласти жовтки, змастити майонезом.
Крок 16 Посипати горішками.
Крок 17 Зробити з цілих горішок лапки, з сиру - голову черепахи.
Очі - горошини чорного перцю.
Я навколо черепахи виклала нарізану зелень і зробила квіточки з білка і сиру.
Смачного!
Якщо ви готуєте салат на дитяче свято, замість майонезу краще використовувати сметану.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Черепаха. Інгредієнти
200 г курячого філе
4 яйця
250 г яблук
150 г цибулі
100 г сиру
100 г волоських горіхів
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом, залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Крок 5 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 6 Жовтки натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Яблуко натерти на тертці.
Крок 9 Волоські горіхи подрібнити.
Кілька горішок залишити цілими.
Крок 10 На плоске блюдо викласти білки у формі овалу, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 11 На білки викласти філе, розрівняти, змастити майонезом.
Крок 12 На філе викласти цибулю.
Крок 13 На цибулю викласти яблуко, змастити майонезом.
Крок 14 Столову ложку тертого сиру відкласти, решті сир викласти на яблуко, змастити майонезом.
Крок 15 На сир викласти жовтки, змастити майонезом.
Крок 16 Посипати горішками.
Крок 17 Зробити з цілих горішок лапки, з сиру - голову черепахи.
Очі - горошини чорного перцю.
Я навколо черепахи виклала нарізану зелень і зробила квіточки з білка і сиру.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий