Салат яскравий, смачний, ситний.
Рекомендую використовувати саме цибулю порей, він надає салату цікавий смак.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Весняний день. Інгредієнти
300 г курячого філе
3 яйця
400 г картоплі
300 г моркви
200 г маринованих шампіньйонів
лук порей або ріпчаста
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Остудити, почистити.
Крок 2 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Філе дрібно нарізати.
Крок 6 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Гриби дрібно нарізати.
Крок 8 Цибулю нарізати півкільцями.
Якщо Ви використовуєте ріпчасту цибулю, його необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити.
Крок 9 На дно тарілки (я використовувала тарілку діаметром 25 см) викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 10 На картоплю викласти гриби, змастити майонезом.
Крок 11 На гриби викласти моркву, змастити майонезом.
Крок 12 На моркву викласти філе, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 13 На філе викласти цибулю.
Крок 14 На цибулю викласти яйця, трохи посолити.
Прикрасити салат зеленню.
Смачного!
Рекомендую використовувати саме цибулю порей, він надає салату цікавий смак.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Весняний день. Інгредієнти
300 г курячого філе
3 яйця
400 г картоплі
300 г моркви
200 г маринованих шампіньйонів
лук порей або ріпчаста
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Остудити, почистити.
Крок 2 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 3 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 5 Філе дрібно нарізати.
Крок 6 Яйця натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Гриби дрібно нарізати.
Крок 8 Цибулю нарізати півкільцями.
Якщо Ви використовуєте ріпчасту цибулю, його необхідно дрібно нарізати, залити окропом на 10 хвилин, потім воду злити.
Крок 9 На дно тарілки (я використовувала тарілку діаметром 25 см) викласти картоплю, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 10 На картоплю викласти гриби, змастити майонезом.
Крок 11 На гриби викласти моркву, змастити майонезом.
Крок 12 На моркву викласти філе, трохи посолити, змастити майонезом.
Крок 13 На філе викласти цибулю.
Крок 14 На цибулю викласти яйця, трохи посолити.
Прикрасити салат зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий