Впевнена, у багатьох, як і в мене, цей салат асоціюється з Новорічними святами.
Нехай це і банально, але для мене Новорічний стіл без цього салату вважається незавершеним.
Готую я салат заздалегідь, після того, як він просочиться і настоїться, він стає ще смачніше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Оселедець під шубою. Інгредієнти
300 г готового філе оселедця або 1-2 солоні оселедця
300 г картоплі
300 г моркви
300 г буряка
300 г яблук
150 г цибулі
майонез
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Крок 2 Буряк відварити до готовності.
Потім овочі остудити, почистити.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 5 Філе оселедця нарізати маленькими шматочками.
Якщо ви берете цілу оселедець, то її треба звільнити від кісток, філе дрібно нарізати.
Крок 6 Буряк натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Яблуко почистити, натерти на середній тертці.
Крок 10 На дно плоского блюда викласти картоплю, розрівняти, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти оселедець, змастити майонезом.
Крок 12 На оселедець викласти цибулю.
Крок 13 На цибулю викласти моркву, змастити майонезом.
Крок 14 На моркву викласти яблуко, змастити майонезом.
Крок 15 Зверху викласти буряк, розрівняти.
Прикрасити майонезом.
Смачного!
Нехай це і банально, але для мене Новорічний стіл без цього салату вважається незавершеним.
Готую я салат заздалегідь, після того, як він просочиться і настоїться, він стає ще смачніше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Оселедець під шубою. Інгредієнти
300 г готового філе оселедця або 1-2 солоні оселедця
300 г картоплі
300 г моркви
300 г буряка
300 г яблук
150 г цибулі
майонез
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Крок 2 Буряк відварити до готовності.
Потім овочі остудити, почистити.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Якщо ви використовуєте гіркий цибуля, його треба залити окропом і залишити на 10 хвилин.
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 5 Філе оселедця нарізати маленькими шматочками.
Якщо ви берете цілу оселедець, то її треба звільнити від кісток, філе дрібно нарізати.
Крок 6 Буряк натерти на дрібній тертці.
Крок 7 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 8 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Яблуко почистити, натерти на середній тертці.
Крок 10 На дно плоского блюда викласти картоплю, розрівняти, змастити майонезом.
Крок 11 На картоплю викласти оселедець, змастити майонезом.
Крок 12 На оселедець викласти цибулю.
Крок 13 На цибулю викласти моркву, змастити майонезом.
Крок 14 На моркву викласти яблуко, змастити майонезом.
Крок 15 Зверху викласти буряк, розрівняти.
Прикрасити майонезом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий