Дуже смачний, ситний салат.
Запечене філе надає особливий смак.
Млинці з зеленню виходять набагато ароматні, яскравіше і смачніше звичайних.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами. Інгредієнти
300 г курячого філе
300 г грибів
20-25 помідорів чері (або 3-4 звичайних)
150 г цибулі
майонез
сіль
перець
рослинне масло
млинчики:
3 яйця
зелень за смаком (я використовувала кріп)
Приготування
Крок 1 Філе покласти у фольгу, посолити, поперчити.
Крок 2 Фольгу загорнути.
Крок 3 Покласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Філе дрібно нарізати.
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити 10-15 хвилин.
Крок 9 Черрі розрізати на дві частини (звичайні помідори нарізати невеликими шматочками).
Крок 10 Робимо млинці.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Яйця збити.
Крок 12 Додати кріп.
Трохи посолити.
Крок 13 Перемішати.
Крок 14 Сковороду трохи змастити маслом.
З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
Крок 15 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Остудити.
Крок 16 Нарізати соломкою.
Крок 17 Змішати філе, гриби, помідори, млинчики.
Якщо необхідно, досолити.
Крок 18 Заправити майонезом.
Крок 19
Смачного!
Запечене філе надає особливий смак.
Млинці з зеленню виходять набагато ароматні, яскравіше і смачніше звичайних.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат із запеченим курячим філе, млинцями і грибами. Інгредієнти
300 г курячого філе
300 г грибів
20-25 помідорів чері (або 3-4 звичайних)
150 г цибулі
майонез
сіль
перець
рослинне масло
млинчики:
3 яйця
зелень за смаком (я використовувала кріп)
Приготування
Крок 1 Філе покласти у фольгу, посолити, поперчити.
Крок 2 Фольгу загорнути.
Крок 3 Покласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Філе дрібно нарізати.
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити 10-15 хвилин.
Крок 9 Черрі розрізати на дві частини (звичайні помідори нарізати невеликими шматочками).
Крок 10 Робимо млинці.
Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 Яйця збити.
Крок 12 Додати кріп.
Трохи посолити.
Крок 13 Перемішати.
Крок 14 Сковороду трохи змастити маслом.
З отриманої маси посмажити млинці з одного боку (можна посмажити один великий млинець, можна масу розділити і посмажити 2-3 млинчика).
Крок 15 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Остудити.
Крок 16 Нарізати соломкою.
Крок 17 Змішати філе, гриби, помідори, млинчики.
Якщо необхідно, досолити.
Крок 18 Заправити майонезом.
Крок 19
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий