Пропоную Вашій увазі салат, який, сподіваюся, Ви приготуєте в Новорічну ніч.
Таким чином можна прикрасити абсолютно будь-який салат.
Інгредієнти
Салат Тигреня. Інгредієнти
400 г картоплі
200 г ковбаси (я використовувала варену)
200 г огірків (свіжих або маринованих)
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
3 яйця
400 г моркви
майонез
сіль
перець
для прикраси:
маслини (або чорнослив, чорна ікра)
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Остудити, почистити.
Крок 2 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Ковбасу нарізати дрібними кубиками.
Крок 4 Огірки нарізати дрібними кубиками.
Крок 5 Лук порей дрібно покришити (ріпчасту цибулю нарізати кубиками, залити окропом, залишити на 15 хвилин, потім промити в холодній воді).
Крок 6 Яйця натерти на дрібній тертці (білок від одного яйця залишити для прикраси).
Крок 7 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На дно плоского блюда викласти картоплю, трохи посолити, поперчити, додати форму голови тигра.
Змастити майонезом.
Крок 9 На картоплю викласти ковбасу, змастити майонезом.
Крок 10 На ковбасу викласти огірки (свіжі огірки трохи посолити), змастити майонезом.
Крок 11 На огірки викласти цибулю.
Крок 12 На цибулю викласти яйця, змастити майонезом.
Крок 13 На яйця викласти моркву.
Крок 14 Дрібно нарізати близько 6-7 маслин.
Крок 15 З білка зробити вічка й щічки.
Крок 16 З маслин ніс і вії.
З огірка - зіниці.
З ковбаси - рот.
Крок 17 З нарізаних маслин викласти смужки.
Вуса можна зробити з білої частини цибулі порею.
Смачного!
Таким чином можна прикрасити абсолютно будь-який салат.
Інгредієнти
Салат Тигреня. Інгредієнти
400 г картоплі
200 г ковбаси (я використовувала варену)
200 г огірків (свіжих або маринованих)
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
3 яйця
400 г моркви
майонез
сіль
перець
для прикраси:
маслини (або чорнослив, чорна ікра)
Приготування
Крок 1 Картоплю і моркву відварити до готовності.
Остудити, почистити.
Крок 2 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 3 Ковбасу нарізати дрібними кубиками.
Крок 4 Огірки нарізати дрібними кубиками.
Крок 5 Лук порей дрібно покришити (ріпчасту цибулю нарізати кубиками, залити окропом, залишити на 15 хвилин, потім промити в холодній воді).
Крок 6 Яйця натерти на дрібній тертці (білок від одного яйця залишити для прикраси).
Крок 7 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На дно плоского блюда викласти картоплю, трохи посолити, поперчити, додати форму голови тигра.
Змастити майонезом.
Крок 9 На картоплю викласти ковбасу, змастити майонезом.
Крок 10 На ковбасу викласти огірки (свіжі огірки трохи посолити), змастити майонезом.
Крок 11 На огірки викласти цибулю.
Крок 12 На цибулю викласти яйця, змастити майонезом.
Крок 13 На яйця викласти моркву.
Крок 14 Дрібно нарізати близько 6-7 маслин.
Крок 15 З білка зробити вічка й щічки.
Крок 16 З маслин ніс і вії.
З огірка - зіниці.
З ковбаси - рот.
Крок 17 З нарізаних маслин викласти смужки.
Вуса можна зробити з білої частини цибулі порею.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий