Дуже популярний салат.
Впевнена, Ви його вже пробували в кафе або ресторанах.
Ми приготуємо його будинку.
І нехай пробачать нас знавці, якщо ми зробимо щось не за правилами.
Ми будемо намагатися наблизити його до оригіналу.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Салат Цезар з куркою. Інгредієнти
? батона (200 г)
300 г курячого філе
1 великий пучок салату
50 г пармезану
1 зубчик часнику
оливкова олія
Для заправки:
2 варені жовтки
2 ч.л. гірчиці
1 зубчик часнику
2 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. 6% оцту
100 мл оливкової олії
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Змішати 5 столових ложок олії з 1 зубчиком часнику, видавленим через чеснокодавку.
Залишити на 15 хвилин.
Крок 2 Батон нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Обсмажити шматочки батона на маслі з часником до золотистого кольору.
Крок 4 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Посмажити філе на олії до готовності, посолити, поперчити.
Крок 6 Зробити заправку.
Для цього розтерти жовтки з гірчицею.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 8 Додати оцет і лимонний сік.
Крок 9 Потім додати масло, добре перемішати, посолити і поперчити за смаком.
Крок 10 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 11 Салат порвати руками, викласти на тарілки.
Крок 12 На салат викласти філе і сухарики.
Крок 13 Полити соусом.
Крок 14 Посипати пармезаном.
Смачного!
Впевнена, Ви його вже пробували в кафе або ресторанах.
Ми приготуємо його будинку.
І нехай пробачать нас знавці, якщо ми зробимо щось не за правилами.
Ми будемо намагатися наблизити його до оригіналу.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-7 порцій.
Інгредієнти
Салат Цезар з куркою. Інгредієнти
? батона (200 г)
300 г курячого філе
1 великий пучок салату
50 г пармезану
1 зубчик часнику
оливкова олія
Для заправки:
2 варені жовтки
2 ч.л. гірчиці
1 зубчик часнику
2 ст.л. лимонного соку
1 ч.л. 6% оцту
100 мл оливкової олії
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Змішати 5 столових ложок олії з 1 зубчиком часнику, видавленим через чеснокодавку.
Залишити на 15 хвилин.
Крок 2 Батон нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Обсмажити шматочки батона на маслі з часником до золотистого кольору.
Крок 4 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Посмажити філе на олії до готовності, посолити, поперчити.
Крок 6 Зробити заправку.
Для цього розтерти жовтки з гірчицею.
Крок 7 Додати видавлений через чеснокодавку часник, перемішати.
Крок 8 Додати оцет і лимонний сік.
Крок 9 Потім додати масло, добре перемішати, посолити і поперчити за смаком.
Крок 10 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 11 Салат порвати руками, викласти на тарілки.
Крок 12 На салат викласти філе і сухарики.
Крок 13 Полити соусом.
Крок 14 Посипати пармезаном.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий