Салат ефектно виглядає на столі і має незвичайний, незаяложений смак.
Якщо вас сильно бентежать кісточки граната, можна знайти гранат без кісточок, або спробувати використовувати брусницю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Гранатовий браслет. Інгредієнти
300 г курячого філе
150 г цибулі
300 г картоплі
300 г буряка
50 г волоських горіхів
1 великий гранат
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити.
Крок 3 Буряк відварити.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Куряче філе дрібно нарізати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Крок 7 Додати філе, посолити, трохи обсмажити.
Остудити.
Крок 8 Буряк натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати ножем.
Крок 10 Змішати горіхи і буряк, трохи посолити.
Крок 11 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 12 Гранат почистити, зерна відокремити.
Крок 13 У центр великого плоского блюда поставити склянку.
Навколо нього викласти картоплю, змастити майонезом.
Крок 14 На картоплю викласти філе з цибулею, змастити майонезом.
Крок 15 На філе викласти буряк з горіхами, змастити майонезом.
Крок 16 На буряк викласти зерна граната, акуратно прибрати склянку.
Крок 17
Смачного!
Якщо вас сильно бентежать кісточки граната, можна знайти гранат без кісточок, або спробувати використовувати брусницю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Гранатовий браслет. Інгредієнти
300 г курячого філе
150 г цибулі
300 г картоплі
300 г буряка
50 г волоських горіхів
1 великий гранат
сіль
майонез
Приготування
Крок 1 Філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Крок 2 Картоплю відварити.
Крок 3 Буряк відварити.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Куряче філе дрібно нарізати.
Крок 6 Обсмажити цибулю на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору.
Крок 7 Додати філе, посолити, трохи обсмажити.
Остудити.
Крок 8 Буряк натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Горіхи подрібнити у блендері або дрібно порубати ножем.
Крок 10 Змішати горіхи і буряк, трохи посолити.
Крок 11 Картоплю натерти на дрібній тертці.
Крок 12 Гранат почистити, зерна відокремити.
Крок 13 У центр великого плоского блюда поставити склянку.
Навколо нього викласти картоплю, змастити майонезом.
Крок 14 На картоплю викласти філе з цибулею, змастити майонезом.
Крок 15 На філе викласти буряк з горіхами, змастити майонезом.
Крок 16 На буряк викласти зерна граната, акуратно прибрати склянку.
Крок 17
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий