На сайті вже є рецепт салату з такою ж назвою:
Салат «Цезар» з куркою .
Але цей рецепт найбільш наближений до оригіналу.
Дуже раджу інгредієнти не замінювати. Але якщо ви не знайдете Вустерський соус, просто не додавайте його.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат Цезар. Інгредієнти
200 г салату Ромен
50-70 г пармезану
грінки:
100 г батона
3 ст.л. рослинного масла
2 зубчики часнику
соус:
1 яйце
1 ч.л. гірчиці (пасти)
1 ст.л. лимонного соку
3 ст.л. рослинного масла
1 ч.л. Вустерського соусу
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо грінки.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Залишити на 20 хвилин.
Крок 2 З батона зрізати кірки, нарізати кубиками.
Крок 3 На сковороду вилити часникова олія.
Крок 4 Додати нарізаний батон.
Крок 5 На невеликому вогні посмажити до золотистого кольору.
Крок 6 Готуємо соус.
У невеликій каструльці або ковшике закип'ятити воду.
Крок 7 У киплячу воду покласти яйце і відразу прибрати з вогню.
Крок 8 Потримати яйце у ??воді протягом 1 хвилини.
Вийняти яйце, остудити протягом 15 хвилин.
Крок 9 Яйце розбити в миску.
Крок 10 Додати гірчицю і лимонний сік.
Крок 11 Збити занурювальним блендером.
Крок 12 Додати масло.
Крок 13 Збити.
Крок 14 Додати Вустерський соус, перемішати.
Повинна вийти однорідна маса.
Посолити, поперчити.
Крок 15 Пармезан натерти на тертці.
Крок 16 Листя салату порвати руками.
Крок 17 Додати соус.
Крок 18 Перемішати.
Крок 19 Додати сухарики, перемішати.
Крок 20 Салат викласти на тарілки.
Крок 21 Посипати пармезаном.
Крок 22 Подавати відразу.
Смачного!
Салат «Цезар» з куркою .
Але цей рецепт найбільш наближений до оригіналу.
Дуже раджу інгредієнти не замінювати. Але якщо ви не знайдете Вустерський соус, просто не додавайте його.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Салат Цезар. Інгредієнти
200 г салату Ромен
50-70 г пармезану
грінки:
100 г батона
3 ст.л. рослинного масла
2 зубчики часнику
соус:
1 яйце
1 ч.л. гірчиці (пасти)
1 ст.л. лимонного соку
3 ст.л. рослинного масла
1 ч.л. Вустерського соусу
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо грінки.
У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Залишити на 20 хвилин.
Крок 2 З батона зрізати кірки, нарізати кубиками.
Крок 3 На сковороду вилити часникова олія.
Крок 4 Додати нарізаний батон.
Крок 5 На невеликому вогні посмажити до золотистого кольору.
Крок 6 Готуємо соус.
У невеликій каструльці або ковшике закип'ятити воду.
Крок 7 У киплячу воду покласти яйце і відразу прибрати з вогню.
Крок 8 Потримати яйце у ??воді протягом 1 хвилини.
Вийняти яйце, остудити протягом 15 хвилин.
Крок 9 Яйце розбити в миску.
Крок 10 Додати гірчицю і лимонний сік.
Крок 11 Збити занурювальним блендером.
Крок 12 Додати масло.
Крок 13 Збити.
Крок 14 Додати Вустерський соус, перемішати.
Повинна вийти однорідна маса.
Посолити, поперчити.
Крок 15 Пармезан натерти на тертці.
Крок 16 Листя салату порвати руками.
Крок 17 Додати соус.
Крок 18 Перемішати.
Крок 19 Додати сухарики, перемішати.
Крок 20 Салат викласти на тарілки.
Крок 21 Посипати пармезаном.
Крок 22 Подавати відразу.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий