Найцікавіше в цьому салаті - яйце-пашот. Сам салат може бути будь-яким, можна використовувати абсолютно будь-які овочі.
Для того, щоб яйця-пашот вийшли, треба дотримуватися кількох нескладних правил. Яйця повинні бути свіжими. Коли ви опускаєте яйця у воду, вода не повинна сильно кипіти.
Сіль і оцет додається для того, щоб білок краще «схопився» і правильно огорнув жовток.
Я просто виливала яйце у ??воду, але якщо, з якихось причин, яйце розтікається, можна перед тим, як вливати яйце, зробити воронку (швидко розмішуєте воду, виходить воронка), і в неї влити яйце.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Салат з яйцем-пашот, помідорами і моцарелою. Інгредієнти
20-25 помідорів чері
20 маленьких кульок моцарелли
100 г зеленого салату
сік половини лайма (або половини невеликого лимона)
5 ст.л. рослинного масла
сіль
перець
яйця-пашот:
3 яйця
2 літри води
1 ч.л. солі
2 ст.л. оцту 6-9%
Приготування
Крок 1 Моцарелу розрізати на 2 частини (якщо ви використовуєте великі кульки, їх розрізати на 4-6 частин).
Крок 2 Черрі розрізати на дві частини.
Крок 3 Готуємо заправку.
Змішати масло і сік лайма.
Крок 4 Посолити, поперчити.
Крок 5 Змішати зелений салат, моцарелу і черрі.
Крок 6 Додати заправку, перемішати.
Крок 7 Яйця (кожне окремо) вилити в невелику мисочку.
Крок 8 У воду додати сіль і оцет.
Довести до кипіння.
Як тільки вода закипить, влити яйце.
Крок 9 Варити близько 2-3 хвилин.
Крок 10 Дістати за допомогою шумівки.
Влити наступне яйце.
Крок 11 На тарілки викласти салат.
Крок 12 На салат викласти яйця.
Трохи посолити, поперчити.
Смачного!
Для того, щоб яйця-пашот вийшли, треба дотримуватися кількох нескладних правил. Яйця повинні бути свіжими. Коли ви опускаєте яйця у воду, вода не повинна сильно кипіти.
Сіль і оцет додається для того, щоб білок краще «схопився» і правильно огорнув жовток.
Я просто виливала яйце у ??воду, але якщо, з якихось причин, яйце розтікається, можна перед тим, як вливати яйце, зробити воронку (швидко розмішуєте воду, виходить воронка), і в неї влити яйце.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Салат з яйцем-пашот, помідорами і моцарелою. Інгредієнти
20-25 помідорів чері
20 маленьких кульок моцарелли
100 г зеленого салату
сік половини лайма (або половини невеликого лимона)
5 ст.л. рослинного масла
сіль
перець
яйця-пашот:
3 яйця
2 літри води
1 ч.л. солі
2 ст.л. оцту 6-9%
Приготування
Крок 1 Моцарелу розрізати на 2 частини (якщо ви використовуєте великі кульки, їх розрізати на 4-6 частин).
Крок 2 Черрі розрізати на дві частини.
Крок 3 Готуємо заправку.
Змішати масло і сік лайма.
Крок 4 Посолити, поперчити.
Крок 5 Змішати зелений салат, моцарелу і черрі.
Крок 6 Додати заправку, перемішати.
Крок 7 Яйця (кожне окремо) вилити в невелику мисочку.
Крок 8 У воду додати сіль і оцет.
Довести до кипіння.
Як тільки вода закипить, влити яйце.
Крок 9 Варити близько 2-3 хвилин.
Крок 10 Дістати за допомогою шумівки.
Влити наступне яйце.
Крок 11 На тарілки викласти салат.
Крок 12 На салат викласти яйця.
Трохи посолити, поперчити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий