Таким чином можна прикрасити будь-який салат.
Хрусткий смажену картоплю відмінно поєднується з ніжним філе і свіжими огірками.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Гніздо глухаря. Інгредієнти
500 г курячого філе
5 яєць
500 г картоплі
100 г цибулі
250 г огірків
зелень
сіль
майонез
рослинне масло
3-4 перепелиних яйця для прикраси
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом і відставити на 10 хвилин (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 5 Картоплю почистити, натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою.
Крок 6 Посмажити картоплю у великій кількості рослинного масла.
Щоб картопля не злипався, рекомендую смажити його маленькими порціями.
Крок 7 Огірки нарізати соломкою.
Крок 8 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Зелень дрібно нарізати.
Крок 10 Змішати картоплю (трохи картоплі залишити для прикраси), огірки, філе, білки, цибулю, посолити за смаком.
Крок 11 Заправити майонезом.
Крок 12 Викласти в салатницю.
Посипати дрібно нарізаною зеленню, зробити поглиблення, по колу викласти картоплю.
У поглиблення викласти варені і почищені перепелині яйця.
Якщо немає перепелиних яєць, можна для прикраси цього салату зробити яйця з жовтків.
Для цього їх необхідно розтерти з майонезом, додати дрібно нарізану зелень, зліпити з цієї маси невеликі кульки і викласти їх на салат.
Смачного!
Хрусткий смажену картоплю відмінно поєднується з ніжним філе і свіжими огірками.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Гніздо глухаря. Інгредієнти
500 г курячого філе
5 яєць
500 г картоплі
100 г цибулі
250 г огірків
зелень
сіль
майонез
рослинне масло
3-4 перепелиних яйця для прикраси
Приготування
Крок 1 Куряче філе відварити до готовності (варити близько 20 хвилин після закипання).
Остудити.
Крок 2 Дрібно нарізати.
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 Залити його окропом і відставити на 10 хвилин (це робиться для того, щоб цибуля не гірчить).
Потім воду злити, цибулю промити в холодній воді.
Крок 5 Картоплю почистити, натерти на тертці для корейської моркви або нарізати тонкою соломкою.
Крок 6 Посмажити картоплю у великій кількості рослинного масла.
Щоб картопля не злипався, рекомендую смажити його маленькими порціями.
Крок 7 Огірки нарізати соломкою.
Крок 8 Відокремити білки від жовтків.
Білки натерти на дрібній тертці.
Крок 9 Зелень дрібно нарізати.
Крок 10 Змішати картоплю (трохи картоплі залишити для прикраси), огірки, філе, білки, цибулю, посолити за смаком.
Крок 11 Заправити майонезом.
Крок 12 Викласти в салатницю.
Посипати дрібно нарізаною зеленню, зробити поглиблення, по колу викласти картоплю.
У поглиблення викласти варені і почищені перепелині яйця.
Якщо немає перепелиних яєць, можна для прикраси цього салату зробити яйця з жовтків.
Для цього їх необхідно розтерти з майонезом, додати дрібно нарізану зелень, зліпити з цієї маси невеликі кульки і викласти їх на салат.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий