Мабуть, найпопулярніший овочевий салат.
Легкий, але ситний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Грецький салат. Інгредієнти
500 г помідорів
350 г болгарського перцю
400 г огірків
150 г цибулі
200 г бринзи (або сиру Фета)
150 г маслин (без кісточок)
соус:
5 ст.л. оливкової або соняшникової олії
2 ст.л. лимонного соку
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Помідори нарізати великими шматочками.
Крок 2 Огірок розрізати уздовж, потім нарізати тонкими скибочками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 5 Фету нарізати кубиками.
Крок 6 Приготувати соус: змішати масло з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком.
Крок 7 У салатницю викласти помідори, огірки, перець, цибулю.
Крок 8 Заправити соусом, все добре перемішати.
Потім акуратно викласти бринзу (перемішувати не треба, тому бринза дуже ніжна) і цілі маслини.
Прикрасити зеленню за смаком.
Смачного!
Легкий, але ситний.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 7-8 порцій.
Інгредієнти
Грецький салат. Інгредієнти
500 г помідорів
350 г болгарського перцю
400 г огірків
150 г цибулі
200 г бринзи (або сиру Фета)
150 г маслин (без кісточок)
соус:
5 ст.л. оливкової або соняшникової олії
2 ст.л. лимонного соку
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Помідори нарізати великими шматочками.
Крок 2 Огірок розрізати уздовж, потім нарізати тонкими скибочками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 5 Фету нарізати кубиками.
Крок 6 Приготувати соус: змішати масло з лимонним соком, посолити і поперчити за смаком.
Крок 7 У салатницю викласти помідори, огірки, перець, цибулю.
Крок 8 Заправити соусом, все добре перемішати.
Потім акуратно викласти бринзу (перемішувати не треба, тому бринза дуже ніжна) і цілі маслини.
Прикрасити зеленню за смаком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий