Наступаючий 2015 - рік Кози або Вівці.
Пропоную вашій увазі салат, який буде актуальний на новорічному столі, кізоньки дуже люблять капусту.
Таким чином можна оформити абсолютно будь-який салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Капуста для кізоньки. Інгредієнти
500 г стегенець
200 г зеленого горошку (вага без рідини)
3 яйця
150 г цибулі
300 г грибів
кріп (або будь-яка зелень за смаком)
2-3 зубчики часнику
4 листочка шавлії (за бажанням)
2 ч.л. сушених трав (орегано базилік, майоран)
майонез
сіль
перець
рослинне масло
листя зеленого салату
Приготування
Крок 1 Стегенця покласти у фольгу.
Посолити, поперчити.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Посипати сушеними травами.
Крок 4 Додати листя шавлії.
Крок 5 Фольгу загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 години.
Остудити.
Крок 7 З стегенець зняти м'ясо, дрібно нарізати.
Крок 8 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 9 Гриби нарізати кубиками.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 12 Додати гриби.
Посолити, поперчити.
Крок 13 Смажити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 14 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 15 Змішати яйця, м'ясо, гриби, горошок, зелень.
Крок 16 Додати майонез, перемішати.
Крок 17 Викласти салат в креманки.
Крок 18 Зверху викласти листя зеленого салату.
Крок 19
Смачного!
Пропоную вашій увазі салат, який буде актуальний на новорічному столі, кізоньки дуже люблять капусту.
Таким чином можна оформити абсолютно будь-який салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Салат Капуста для кізоньки. Інгредієнти
500 г стегенець
200 г зеленого горошку (вага без рідини)
3 яйця
150 г цибулі
300 г грибів
кріп (або будь-яка зелень за смаком)
2-3 зубчики часнику
4 листочка шавлії (за бажанням)
2 ч.л. сушених трав (орегано базилік, майоран)
майонез
сіль
перець
рослинне масло
листя зеленого салату
Приготування
Крок 1 Стегенця покласти у фольгу.
Посолити, поперчити.
Крок 2 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Посипати сушеними травами.
Крок 4 Додати листя шавлії.
Крок 5 Фольгу загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 години.
Остудити.
Крок 7 З стегенець зняти м'ясо, дрібно нарізати.
Крок 8 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 9 Гриби нарізати кубиками.
Крок 10 Зелень дрібно нарізати.
Крок 11 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 12 Додати гриби.
Посолити, поперчити.
Крок 13 Смажити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 14 Яйця натерти на середній тертці.
Крок 15 Змішати яйця, м'ясо, гриби, горошок, зелень.
Крок 16 Додати майонез, перемішати.
Крок 17 Викласти салат в креманки.
Крок 18 Зверху викласти листя зеленого салату.
Крок 19
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий